A világkörüli út is egyetlen lépéssel kezdődik...

Szenteste Cuscoban

2012.12.24 00:00

 

Cusco Limához képest maga a földi paradicsom. Zöldellő hatalmas hegyek között, gyönyörű környezetben, 3.400 méter magasan egy igazi kis gyöngyszem. Tökéletes hely a Szentestéhez...
Egy-egy csésze kokateával vártak minket a szálláson, ahol miután felküzdöttük magunkat a lépcsőn a 4. emeletre (nem vicc, ez tényleg küzdelem, a szervezetünknek egyenlőre nagyon szokatlan ez a klíma, ilyen magasan még nem nagyon jártunk azelőtt), tehát miután felküzdött magunkat a szobánkig, azonnal kihasználtuk a csendet és a fáradtságtól kimerült testünk pillanatok alatt mély álomba zuhant. Az ébresztőóra hangja figyelmeztett minket, hogy odahaza már elérkezett a Szenteste, így ideje bejelentkezni skype-on a családnak.
Délután (mert most már mi vagyunk később az időben, mégpedig egészen pontosan 6 órával) felfedeztük Cusco-t: a hangulatos, színes épületek, a rendezett zöld terek, a várost körülölelő hatalmas hegyláncok teljesen lenyűgöztek minket. A főtéren igazi karácsonyi hangulat és kézműves vásár fogadott bennünket. Finom vacsora, egy üveg chilei bor és bepakolás a másnap kezdetét vevő Inkák Útja túrára.
 

© 2012 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode